США профінансували зведення огорожі на морській базі в Очакові

08:45 15.07.2021

США профінансували зведення огорожі на військово-морській базі ВМС ЗС України в Очакові.

Про це інформує Український мілітарний портал.

Командування інженерних систем військово-морських об’єктів США (NAVFAC) уклало контракт з компанією KVG на проектування та будівництво 1,3-кілометрової бар’єрної системи для української бази.

Компанія забезпечила реалізацію проєкту усіма матеріалами, обладнанням, робочою силою та наглядом від фази проєктування до завершення та прийняття.

KVG відповідав на труднощі та виклики проекту за допомогою економічно ефективних рішень, завжди дотримуючись умов контракту, захищаючи інтереси бенефіціара, – повідомила компанія у пресрелізі.

Зведення 1,3 кілометрової огорожі по периметру бази в Очакові завершили цього року і вже зараз вона функціонує за призначенням.

Загородження комбіновані з використанням бетонних плит, спеціальної сітки, шлагбаунів та колючого дроту.

Раніше компанія KVG здійснювала організацію та супровід робіт з будівництва Морського операційного центру на базі ВМС ЗС України в Очакові, зокрема доставку будівельних матеріалів від українських виробників.

Загалом США тоді збудували три об’єкта на території бази для ВМС ЗС України:

Зведення ангару військовими будівельниками зі США в Операційному центрі ВМС в Очакові Фото: ВМФ США
Після цього з’явилась інформація, що США допоможуть Україні з ремонтом пірсу військово-морської бази в Очакові, а також казарм для морських піхотинців у Миколаєві.

Військові будівельники зі США завершили ремонт пірсу в Очакові на військово-морській базі ВМС ЗС України наприкінці минулого року.

Будівництво для морських піхотинців з Миколаєва розпочалось минулого року і наразі триває.

Ще на цю тему