Кабмін звільнив одразу майже всіх заступників Міністра оборони, крім одного

09:20 19.09.2023

В чому підгрунтя настільки кардинальних кадрових змін, поки що не деталізується

Як повідомляе Війсковий портал «DEFENSE EXPRESS»
Під час засідання 18 вересня 2023 року Кабінет Міністрів України ухвалив рішення звільнити майже усіх заступників Міністра оборони України, які по суті "дістались у спадок" новому главі Міноборони Рустему Умєрову від попередника Олексія Рєзнікова.

Тут мова про Володимира Гаврилова, Замлинського Ростислава, Ганну Маляр, Дениса Шарапова, Шевченка Андрія (посідав посаду заступника з європейської інтеграції), Дейнегу Віталія (посідав посаду заступника з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації), і також – державного секретаря Міноборони України Костянтина Ващенка, деталізує Урядовий портал у своєму повідомленні.


При цьому, як випливає з вищенаведеного переліку, на своїй посаді лишається перший заступник Міністра оборони України – генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

В чому підгрунтя настільки кардинальних кадрових змін у Міноборони України, Кабмін або інші офіційні спікери поки не деталізують. Сам новопризначений Міністр оборони України Рустем Умєров також поки що не виступав із коментарями щодо таких кадрових рішень, ну і також – щодо майбутніх кадрових призначень.

Ще на цю тему