Виїзд із Криму дозволять за наявності дозволу військкомату - ЗМІ

08:20 14.09.2022

З понеділка, 19 вересня, виїзд із тимчасово окупованого Криму буде можливим лише за наявності письмового дозволу від військового комісаріату.

Про це повідомляють ЗМІ, інформує УНН.


Цитата

"Для забезпечення організації призиву громадян щодо мобілізації, а також у зв'язку з високим "жовтим" рівнем терористичної небезпеки, повідомляємо про нові правила руху з транспортного переходу через Керченську протоку, які вводяться з 19 вересня 2022 року. Для виїзду за межі республіки Крим, водіям та особам, що супроводжують вантаж, з числа військовозобов'язаних, при собі необхідно мати письмовий дозвіл військового комісаріату з обов’язковою вказівкою дати повернення", - ідеться у повідомленні.


Доповнення

"Голова" Криму Сергій Аксьонов заявив, що кримчани, які братимуть участь чи організовуватимуть проукраїнські заходи, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Юна дівчина з тимчасово окупованого росією Криму на одному з пунктів пропуску на українському кордоні заявила про відмову від нав'язаного їй громадянства рф та розірвала паспорт країни-агресора.

Ще на цю тему