«Дунайсудноремонт» модернізує молдавське вантажне судно / Фото

16:00 19.01.2022

ПрАТ «Дунайсудноремонт» (Ізмаїл) у грудні розпочав ремонт судна для перевезення генеральних вантажів Laurus (прапор — Камерун). 

Про це повідомила прес-служба компанії, пише видання Порти України.

До обсягу ремонту входить огляд гребного валу з демонтажем та заміною ущільнень (Сімплекс), повний ремонт редуктора гребного валу, ремонт рульового пристрою, брашпіля та донно-забортної арматури. Крім того, завод модернізує надбудову судна і переобладнає питну та фекальну цистерни.

Під час ремонту судно буде пред’явлене до Регістру судноплавства України.

«Дунайсудноремонт» модернізує судно під прапором Камеруну. Фото: idsr.com.ua

Судно Laurus збудоване у 2009 році, має дедвейт 5,5 тис. тонн, довжину — 96,9 метра, ширину — 15,8 метра. Порт приписки — Джурджулешти (Молдова).

ПрАТ «Дунайсудноремонт» спеціалізується на ремонті річкових та морських суден, виконує різні види механічної обробки металів. Підприємство має спеціалізовані цехи та ділянки, що дозволяє надавати повний комплекс послуг судноремонту.

У 2020 році ТОВ «СП «Дунайсудносервіс» та ПрАТ «Дунайсудноремонт» завершили будівництво несамохідного судна Dnipro-AV-01 вантажопідйомністю 6 тис. тонн на замовлення Світловодського річкового терміналу (холдинг «Агровіста»).
 

Ще на цю тему