Завод Українського Дунайського пароплавства відремонтував 36 суден з початку року

17:40 07.10.2022

Кілійський суднобудівно-судноремонтний завод (КСБСРЗ), структурний підрозділ ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» (УДП), у січні-вересні 2022 року відремонтував 36 одиниць флоту. 

Про це повідомив в.о. генерального директора підприємства Дмитро Москаленко, пише видання Порти України.

За інформацією Дмитра Москаленко, нещодавно зійшов зі сліпу заводу теплохід “Механік Ян”. У вересні вийшли з ремонту також баржі С-414, С-417, С-433, С-436, SLG-015.

Наразі плановий ремонт на потужностях заводу проходять буксири-штовхачі «Львів», «Звенигород», самохідне суховантажне судно «Дмітрій Калінін», а також баржі DS-1847, DS-1626 та С-424, вихід яких з ремонту планується до кінця цього місяця.

У листопаді ремонтні роботи планується завершити на теплоході «Капітан Глушко» та баржах SL-06 та DS-1804.

Керівник УДП також повідомив, що роботи виконуються і на ремонтній базі пароплавства в Ізмаїлі. Тут у вересні з ремонту вийшли теплоходи «Капітан Кюселінг», «Капітан Гайдай», «Механік Сушков», «Капітан Жидков», «Федор Рябінін», «Гагра», «Загірськ».

Нині основні ремонтні роботи в Ізмаїлі ведуться на буксирах-штовхачах «Челябінськ», «Ігор Момот», «Зоряний», «Знаменка» та самохідних суховантажних суднах «Капітан Ширков», «Капітан Антипов». «Челябінськ» та «Ніколай Будніков» після завершення всіх необхідних робіт підуть на завод до Кілії для виконання докового ремонту.

За підсумками 9 місяців УДП інвестувало в судноремонт понад 75 млн грн, за третій квартал – понад 45 млн грн, що двічі більше ніж рік тому. Збільшення обсягу робіт на даний час стримує лише обмеженість можливостей виробництва, зазначив Москаленко.
 

Ще на цю тему