Росію сковують морози: вийшов з ладу командний пункт попередження про ракетну загрозу

10:20 09.01.2024

У росії вирують потужні морози. Так, проблеми з опаленням у Підмосков’ї почав відчувати командний пункт попередження про ракетний напад.

Як повыдомляе видання« Флот 2017» про це пишуть російські пабліки, перебої з опаленням дісталися й до Балашихи, місцева влада нарікає на перебої та стрибки електроенергії, які призвели до зупинки роботи газових котлів у котельнях. Мешканці Балашихи почали замерзати. Вчора черга померзнути добралася і до Рубльовки, кілька ЖК та сіл у районі Ромашкового сиділи без світла та опалення 8 годин.

Високопоставлені та забезпечені мешканці Рубльовки штурмували телефони керівників адміністрації Московської області. Тут поки що вдалося відновити енергопостачання, але потужностей на всіх не вистачає і найближчим часом без електрики може залишитися й Одинцово.

У Сонячногірську половина міста без опалення, замерзає Тимоново і база Сонячногірськ 7, це військове містечко, яке обслуговує командний пункт так званий «Квадрат» , саме він несе цілодобове чергування та попереджає про ракетний напад, сюди стікаються вся інформація з наземного та космічного ешелонів і, зокрема, про ядерний удар у відповідь.

Теми:

Ще на цю тему