Відпочивальників в окупований Крим заманюють величезними знижками

08:00 12.07.2023

Цьогорічний туристичний сезон в тимчасово окупованому Криму майже зірвано. 

Успіхи українських військових на півдні та постійні вибухи на території захопленого півострова відбивають у росіян бажання їхати туди.

За інформацією представництва президента України в АР Крим, через низький попит готелі в Криму знизили ціни для туристів до 40%. Водночас із великою завантаженістю курортів Краснодарського краю, завантаження готелів у Криму в червні не перевищувала 50%, пише ZN.UA.

Повідомляється, що з початку липня на в’їзд та виїзд із окупованого Криму утворились масштабні пробки через збільшення кількості постів огляду і перевірки всіх транспортних засобів. Щоб не втратити туристів, окупаційна адміністрація придумує плани для компенсації їм через продовження відпочинку у готелі або перерахування вартості проживання.

Незважаючи на все це, окупанти повідомляють, що «Крим чекає на туристів», а проведення курортного сезону на хорошому рівні «важливе» для них. З огляду на це уряд РФ виділив 2,5 мільярда рублів на підтримку туризму у окупованому Криму та Севастополі.

Через військове вторгнення Росії в тимчасовій окупації опинилося багато популярних українських курортів. І якщо в мирні часи в літній сезон вони були переповнені відпочивальниками, то зараз пляжний сезон зірвано. Саме така ситуація склалася в селищі Кирилівка, яке знаходиться в Запорізькій області.
 

Ще на цю тему