Туристичний сезон в окупованому Криму провалений

19:40 12.07.2022

Туристичний сезон в окупованому Криму провалений, оскільки відпочивальники-росіяни бояться їхати на півострів через війну росії проти України.

Про це у Фейсбуці повідомляє Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим.

«Активно поширюються наративи про начебто збільшення соціально-економічних можливостей для жителів тимчасово непідконтрольних районів півдня України у зв’язку з інтеграційними процесами з ТОТ АР Крим та м. Севастополя внаслідок проведення «спеціальної воєнної операції». Насправді ж кримські блогери публікували матеріали та фото з явними ознаками проваленого туристичного сезону в Криму, куди через війну бояться їхати навіть росіяни», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Рух опору «Жовта стрічка» діє в окупованому Криму
Також зазначається, що керівник окупаційної адміністрації Криму сергій аксьонов продовжує пропагандистські поїздки до тимчасово непідконтрольних окремих районів Донецької та Запорізької областей: нещодавно він відвідав місто Маріуполь і село Мала Білозерка. Ці поїздки супроводжуються публічними заявами про так званий економічний потенціал та можливості співпраці з окупаційними адміністраціями Криму. Насправді ж все завершується тільки обіцянками та публікацією фото чи відеозвітів – контентом для підконтрольних окупаційних медіа.

Як повідомляв Укрінформ, Крим за умов окупації здатен забезпечити не більше 27% від власних витрат. Окупанти роблять утопічні заяви про «відродження» виробництва суднобудування в Криму.

Ще на цю тему