Біля Криму морпіхи з авіацією на навчанні відбивали напад умовного противника / Відео

19:20 17.11.2021

На одному з полігонів бойової підготовки у Херсонській області, поблизу адмінмежі з окупованим Кримом, відбулися батальйонні тактичні навчання. 

У навчаннях був залучений батальйон морської піхоти, посилений танковою ротою та підрозділом вертольотів армійської авіації.

Про це інформує відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України, пише Центр журналістських розслідувань.

«За легендою навчань передовий підрозділ за підтримки армійської авіації дав відсіч загону морської піхоти умовного противника, що намагався прорвати оборону. Крім того морські піхотинці за підтримки танків і артилерії унеможливили просування основних сил противника вглиб оборони», — йдеться у повідомленні.

Військові успішно виконали бойове завдання, здійснили рейдові дії, зайняли панівні висоти та відкинули сили умовного противника.

«Ці тактичні навчання є невіддільною складовою процесу підтримання боєздатності підрозділі. Під час тренувань особовий склад отримав практику ведення бою, а командири всіх ланок відпрацювали взаємодію в умовах, наближених до бойових», — зазначив командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Теми:

Ще на цю тему