У підсанкційному списку змінили дані п'яти осіб - Зеленський увів у дію рішення РНБО

19:40 15.11.2021

Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки щодо внесення змін до даних про одну фізичну особу та 4 юридичні особи, проти яких раніше було запроваджено санкції.

Відповідний указ №572/2021 від 15 листопада опублікований на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

«Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 жовтня 2021 року «Про внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», – зазначається в документі.

Цим рішення внесено зміни до указу Президента від 19 лютого № 64 у частині доповнення даних про Наталію Миколаївну Лавренюк, яку раніше ЗМІ називали цивільною дружиною народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака. Так, згідно з доповненням вона має також ім'я – Світлана Петрівна Жучкова та, крім українського, має паспорт і громадянство Російської Федерації.

Також внесено зміни до указів, якими раніше запроваджувалися санкції, зокрема, у частині таких російських компаній, як ТОВ «Орошаєме» та АТ «Балабінське» (санкції було введено 23 березня - ред.), АТ «Албашський елеватор» та АТ «Білоглинський елеватор» (санкції введено 18 червня - ред.).

 

Ще на цю тему