У Маріуполі вилучили сигарети з Криму на 560 тисяч гривень

16:21 23.07.2021

Донецький прикордонний загін та Державна фіскальна служба України в Маріуполі вилучили велику партію сигарет без марок акцизного податку на 560 тисяч гривень. Сигарети привезені з окупованого Криму.

Про це повідомили в пресслужбі ДПСУ.

«Правоохоронці вилучили понад 11 тисяч пачок сигарет без марок акцизного податку, оцінених в понад 560 тисяч гривень. На деяких пачках місцем виробництва зазначалося ВОТ АР Крим», – йдеться в повідомленні.

Відкрито провадження за статтею ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.

Прокуратура АРК викрила діяльність транснаціональної злочинної групи з контрабанди та розповсюдженню героїну на суму понад 300 мільйонів гривень.

За результатами спланованої міжнародної спецоперації, після проведення контрольованої поставки наркотичного засобу через територію України до Республіки Молдова, правоохоронці вилучили у дилерів 1092 брикети з наркотичним засобом – героїном загальною вагою 235 кг, вартість якого на «чорному» ринку становить понад 300 мільйонів гривень, що еквівалентно 10 мільйонам євро.

 

Ще на цю тему