Президент Азербайджану: Баку не влаштовують перемовини Вірменії з РФ про модернізацію військ

20:00 13.04.2021

Азербайджан висловлює стурбованість у зв’язку з тим, що Вірменія веде переговори з Росією про модернізацію власних збройних сил. 

Про це у вівторок заявив президент Азербайджану Ільхам Алієв на конференції «Новий погляд на Південний Кавказ: постконфліктний розвиток і співпраця», пише УНН.

«Ми дуже стурбовані тим, що Вірменія веде переговори з Росією про модернізацію своєї армії. І про своє занепокоєння ми повідомили російську сторону. Будь-яка можливість для помсти лише створить непотрібну напругу», — сказав президент Азербайжану.

Разом з тим Алієв не виключає мирного співіснування вірмен і азербайджанців. «Я думаю, що не буде проблем в тому, щоб жити пліч-о-пліч. Як приклад я неодноразово наводив Грузію, де азербайджанці і вірмени живуть разом не тільки в одному регіоні, але навіть іноді в одних селах», — зазначив глава держави.

Раніше президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що його країна не має територіальних претензій до Вірменії і також заявив про можливість укладення мирної угоди з Єреваном.
 

Ще на цю тему