Фонд держмайна призначив повторний аукціон із продажу Білгород-Дністровського порту

13:00 11.05.2023

Фонд держмайна призначив повторний аукціон з продажу "Білгород-Дністровського морського торговельного порту" на 6 червня, стартова ціна - 184,92 млн грн (без ПДВ).

Про це повідомляється на сайті ФДМУ, пише Економічна правда.

Розмір гарантійного внеску - 36,98 млн грн (без урахування ПДВ). Покупець зобов’язаний протягом шести місяців від дати переходу права власності забезпечити:

Погашення боргів підприємства із заробітної плати, перед бюджетом у розмірі, що складеться на дату переходу права власності на об’єкт приватизації.

Недопущення звільнення працівників з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу (за винятком вчинення працівником дій, за які передбачено звільнення на підставі пунктів 3,4,7 і 8 частини першої статті 40 та статті 41 Кодексу законів про працю України).

Повідомлялось, що Фонд держмайна повторно виставить на приватизацію "Білгород-Дністровський морський торговельний порт": минулий аукціон не відбувся, оскільки попереднім переможцем не були сплачені кошти за об’єкт.  

Компанія "Укрдонінвест" бізнесмена Віталія Кропачова стала переможцем повторного приватизаційного аукціону з продажу Білгород-Дністровського морського торговельного порту, який пройшов 13 березня.

Повідомлялось, що Фонд держмайна 3 березня проведе приватизаційний аукціон з продажу "Білгород-Дністровського морського торговельного порту". Стартова ціна - 187,6 млн грн (без ПДВ).

Фонд держмайна не зміг приватизувати Білгород-Дністровський морський торговельний порт з першої спроби - призначений на 3 березня аукціон визнали таким, що не відбувся.

Як повідомив начальник регіонального відділення Фонду держмайна в Одеській та Миколаївській областях Олександр Славський, учасники не подали заявки.
 

Ще на цю тему