Доньки путіна та інші «одіозні персони»: уряд схвалив новий список санкцій проти рф

15:40 02.09.2022

Новий санкційний список, схвалений Кабінетом міністрів України, очолили дочки президента російської федерації володимира путіна.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомило у Фейсбуці.

"Уряд підтримав ініціативу Мінреінтеграції та схвалив новий пакет санкцій. Він стосується 99 фізичних та 178 юросіб. Пропозиції надали органи влади за дорученням віцепрем’єра Ірини Верещук", - ідеться у повідомленні.

Зокрема йдеться про підприємства воєнно-промислового комплексу рф та інші компанії, а також посадовців центробанків росії та білорусі. Потрапили під обмеження особи та фірми, що сприяли агресії рф проти України та за допомогою яких росія намагалася обходити застосовані проти неї санкції.

"Список одіозних персон, що потрапили під жорсткі обмеження, очолили доньки володимира путіна", - зазначили у Мінреінтеграції.

Санкції проти зазначених фізичних і юридичних осіб застосували також і США. В Мінреінтеграції підкреслили, що відтепер обмеження до держави-агресора та її прибічників застосовуватимуться синхронно країнами-партнерами та Україною.

Докладно з переліком російських підприємств під санкціями можна ознайомитись у Базі даних юридичних осіб, щодо яких запроваджено санкції України, ЄС, Канади, Великобританії та США у зв'язку з російською агресією проти України.
 

Теми:

Ще на цю тему