Окупанти запровадили у Криму високий рівень «терористичної небезпеки»

14:40 12.04.2022

На території окремих регіонів на півночі окупованого Криму запровадили так званий високий (жовтий) рівень терористичної небезпеки.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

"Прийнято рішення про введення з 20 години 00 хвилин 11 квітня 2022 року на території міських округів Армянськ, Джанкой, Керч, Красноперекопськ, Джанкойського, Красноперекопського та Ленінського районів Республіки Крим високого ("жовтого") рівня терористичної небезпеки", - цитує ЦЖР так званого "главу" Криму Сергія Аксьонова.

Зазначається, що запровадження цього заходу має профілактичний характер.

За інформацією ЦЖР, у Росії є три рівні терористичної загрози: підвищений - синій, високий - жовтий і критичний - червоний. При високому рівні загрози рекомендується уникати місць масового перебування людей, мати при собі документи, що засвідчують особу, намагатися не брати з собою великі сумки, рюкзаки, валізи, а також мати план дій на випадок НС.

За даними Генштабу ЗСУ, серед особового складу окупаційних підрозділів у тимчасово окупованому Криму поширюється інформація, що Збройні сили України планують контрнаступ у Херсонській області з можливим заходом на Кримський півострів.

Ще на цю тему