Важливо! До Донецька прибули «вагнерівці» — планують підривати будинки

17:28 19.02.2022

За даними української розвідки, для проведення провокацій до Донецька прибули підрозділи «вагнерівців» (неофіційні російські збройні формування), щоб спільно зі спецслужбами Росії провести серію терористичних актів та звинуватити у цьому Україну.

Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання «Схід» у Фесбуці

«У зв’язку з загостренням ситуації на лінії розмежування, з різних джерел почала надходити інформація щодо підготовки окупаційними військами та їхніми російськими кураторами серії провокацій. 

Так, за даними розвідки, з метою здійснення провокацій до Донецька прибули підрозділи «вагнеровців», які спільно з російськими спецслужбами мають провести, серію терористичних актів, а саме підрив житлових будинків. Метою даних провокацій буде, звісно, звинуватити Україну для подальшої ескалації.

Наголошуємо, що військовослужбовці військових частин, які входять до складу відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», не планували та не планують жодних наступальних дій, або інших дій на тимчасово-окупованій території. Діяльність військовослужбовців угруповання має виключно оборонний характер, а застосування зброї відбувається лише у разі загрози життю і здоров’ю наших воїнів та мирних жителів».

Ще на цю тему