Як журналістам працювати з «Кримською платформою» та використовувати санкційні моніторинги / Анонс

20:45 04.11.2021

Відкрито реєстрацію на вебінар «Як журналістам скористатися послугами офісу «Кримської платформи» та даними моніторингів експертних і дослідницьких організацій для підготовки матеріалів».

Вебінар пройде у п’ятницю, 5 листопада, повідомляє nsju.org.

Захід є частиною онлайн-курсу для журналістів «У фокусі – КРИМ», який реалізує Національна спілка журналістів України у партнерстві з Європейською федерацією журналістів, і розповідає про досвід та методику висвітлення проблем окупованого українського півострова.  

Програма циклу вебінарів розроблена спеціалістами Національної спілки журналістів України на чолі із авторитетним кримським журналістом, секретарем НСЖУ Миколою Семеною. Спікерами та медіатренерами є досвідчені журналісти, які мають досвід роботи в окупованому Криму та підготовки матеріалів про окупацію; спеціалісти Постійного Представництва Президента України в Криму та офісу «Кримської платформи»; правники в галузі міжнародного права; експерти з проведення спеціальних інформаційних акцій; журналісти видань, які спеціалізуються на кримській проблематиці; активісти правозахисних організацій. 

Слухачами навчального курсу можуть стати журналісти онлайн-медіа, газет, радіо і телебачення, студенти та блогери. Проект реалізується у партнерстві з факультетами і кафедрами журналістики українських університетів. Слухачі, які візьмуть участь у вебінарах та пройдуть фінальне тестування, отримають сертифікат.

Запрошуємо взяти участь у вебінарі на тему: «Як журналістам скористатися послугами офісу Кримської платформи та даними моніторингів експертних і аналітичних центрів і організацій для підготовки матеріалів»

Спікери:

Таміла Ташева – заступниця Постійного Представника Президента України в Криму (розповість використання журналістами можливостей офісу «Кримської платформи», її інформаційних ресурсів для висвітлення проблем Криму).  

В другій частині вебінару виступають експерти: Андрій Клименко, аналітик, головний редактор https://www.blackseanews.net/ та Інституту Чорноморських стратегічних досліджень і Тетяна Гучакова – експертка Інституту Чорноморських стратегічних досліджень

Тема: Таємниці і значення експертних моніторингів. Використаня журналістами даних з моніторингу дотримання санкційних режимів стосовно окупованих територій.

Модератор: Сергій Томіленко, голова НСЖУ

Вебінар проводиться у партнерстві з:

Факультетом журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка

Кафедрою журналістики Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова (м.Київ)

Час: 12.00-13.30 у п’ятницю, 5 листопада.

Реєстрація на вебінар за посиланням: https://forms.gle/qTiZgbao4CUbQACo7

Зареєстровані учасники отримають посилання на вхід до онлайн-конференції.

Контакти для довідок: тел.: 044-234-20-96, електрона пошта: [email protected]
 

Ще на цю тему