Для українців запустили чат-бот про умови перетину кордону

14:41 11.08.2020

На офіційному сайті Державної прикордонної служби запущено тестовий варіант чат-бота, створеного для вирішення питання доступу громадян до актуальної інформації стосовно правил перетину державного кордону в умовах карантинних обмежень.
Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Як зазначили у відомстві, особливо гостро потреба у вичерпній, правдивій інформації постала із поширенням у світі коронавірусної інфекції та запровадженням більшістю держав світу жорстких карантинних обмежень. Епідемічна ситуація в країні постійно змінюється, тож уряд змушений повсякчас вносити зміни до правил перетинання кордонів, переліків карантинних обмежень, гармонізувати протиепідемічні заходи зі схожими у сусідніх країнах.


Тому новим кроком Державної прикордонної служби України у вирішенні питання доступу громадян до актуальної інформації стосовно правил перетину державного кордону в умовах чергових карантинних обмежень став запуск на офіційному вебсайті ДПСУ кнопки чат-бота.

Як показує практика перших днів його використання, швидкість отримання потрібної відповіді зростає у кілька разів, у порівнянні із класичним діалогом з оператором "Довіри". Одразу можна обрати потрібну категорію та за кілька простих кроків отримати вичерпну відповідь, підкреслили у прикордонному відомстві.

 

Теми:

Ще на цю тему