Розшукуваний по справі про трагедію 2 травня син ексмера Одеси отримав високу посаду в Криму

20:45 16.10.2020

В окупованому Росією Криму, розшукуваний у справі про пожежу в одеському Будинку профспілок в 2014 році – Володимир Боделан, отримав високу посаду.

Як повідомляє сайт окупаційної «адміністрації» Сімферополя, Боделан став заступником «глави адміністрації» Сімферопольського району, передає OBOZREVATEL.

Нову посаду Боделан зайняв 5 жовтня. Раніше він був "помічником глави Криму Головного управління по забезпеченню діяльності республіки".

Відзначимо, що глава окупаційної адміністрації Сімферопольського району Діоніс Алексанов розповів, що Боделан з 2010 року є громадянином РФ, пише «Підйом».

«Ми його перевіряли, пробивали все. Він людина порядна, нічого на ньому не висить, керівник ініціативний. Україні у нас довіри немає. Він випробувальний термін пройшов. За період проживання в РФ він з усіх боків себе позитивно показав. Без перевірки я б його не взяв. Я дуже серйозно ставлюся до цих речей. Сьогодні дійсно є кадровий голод всюди», – говорив окупант.

Нагадаємо, що в 2016 році Національна поліція оголосила в розшук Володимира Боделана – сина колишнього мера Одеси Руслана Боделана.

Ще на цю тему