На дачі російського пропагандиста Кисельова в Криму спалено два автомобілі / Фото

15:00 18.09.2022

На дачі російського телеведучого- пропагандиста Дмитра Кисельова в окупованому кримському селищі Коктебель спалено два автомобілі, повідомляє російська поліція Криму та місцеві телеграм-канали.

«Сьогодні близько 3 години ночі до поліції Феодосії надійшла інформація про спалах двох транспортних засобів у Коктебелі. Співробітники поліції з'ясовують усі обставини. Опитують очевидців та можливих свідків. Слідчим підрозділом МВС Росії у м. Феодосії порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 167 КК РФ (Умисне знищення чи пошкодження майна шляхом підпалу). Проводяться заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочину», – заявили у російській поліції, пише Крим.Реалії.

Проросійський кримський блогер Олександр Таліпов у своєму телеграм-каналі уточнив, що автомобілі належали російському телеведучому Дмитру Кисельову.

Російське видання «Mash на волне» підтвердило інцидент на дачі Кисельова. За їхніми даними, від вогню постраждали автомобіль Land Rover Freelander, гольф-кар та навколишня зелень.

Сам Кисельов поки що не коментував інцидент.

Раніше повідомлялося, що в СБУ розслідують кримінальне провадження щодо ведучої каналу «Росія-1» Ольги Скабеєвої та директора державного агентства «Росія сьогодні» Дмитра Кисельова. Їх підозрюють у зазіханні на територіальну цілісність та недоторканність України. Обом фігурантам загрожує довічне позбавлення волі. Ведучий російського державного телебачення Дмитро Кисельов відомий своїми, зокрема антиукраїнськими, висловлюваннями. Він перебуває під санкціями Заходу.

Дом Дмитрия Киселева в Коктебеле, архивное фото 2018 года

Ще на цю тему