Після низки провалів армії, Москва призначила нового командувача чорноморським флотом

19:40 17.08.2022

Після низки провалів російської армії на фронті, у Севастополі призначили нового командувача чорноморським флотом росії.

Як пишуть росЗМІ, ним став віце-адмірал віктор соколов, передає УНН.

Цитата

"Наказ був головкому про його призначення. Членам військової ради пройшло подання. Публічного заходу не було, і, напевно, його і не буде у зв'язку із запровадженим у місті жовтого рівня терористичної небезпеки", – повідомляють ЗМІ з посиланням на джерела.

Деталі

РосЗМІ також повідомляють, що в умовах, коли йде “спеціальна військова операція росії” (війна - ред.), ніхто не зобов'язаний публічно повідомляти про такі призначення.

Уточнюється, що зараз віктор соколов "приймає справи". У чорноморському флоті офіційно цю інформацію наразі не коментують.

Додамо

Раніше стало відомо, що після вибухів на аеродромі “Саки” у Криму російський президент звільнив воєначальника, командувача чорноморського флоту ігоря осипова.

У Генштабі повідомили, що близько 30-40% генералів та офіцерів, які брали участь у плануванні “спеціальної військової операції”, усунуті від виконання службових обов'язків і перебувають під слідством.

Заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗС України бригадний генерал Олексій Громов повідомив, що за наявними даними, міністр оборони росії сергій шойгу та начальник генерального штабу збройних сил російської федерації генерал валерій герасимов залишаються на посадах виключно для запобігання дискредитації вищої військово-політичного керівництва.

Ще на цю тему