Окупанти зупинили розбір завалів в Маріуполі: підрядники поспішно виїхали з міста

19:20 12.08.2022

В окупованому Маріуполі зупинене так зване «відновлення» міста, яке по суті є розбором завалів. 

З міста виїхали «тульські підрядники», які виконували ці роботи. Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, пише ZN.UA.

«Відновлення» Маріуполя майже зупинене. Попри ілюзію мурашнику з міста поїхали тульські підрядники, що займались Лівобережним районом», - повідомляє радник мера.

За його словами зупинився розбір завалів, а будівництво так і не розпочато. Також місті не просувається процес відновлення електрики та водопостачання. Але ситуація не стосується Міської філармонії, яку активно перебудовують під майбутнє «судилище» над українськими героями.

Попри гучні обіцянки, ніхто не готується в місті і до відновлення теплопостачання.

«Опресовка теплотрас та перевірки водоводів не проводяться, що прямо вказує на чергову брехню окупаційної адміністрації про тепло», - додає Андрющенко.

Через неочікуваний виїзд російських підрядників, до окупованого Маріуполя навіть прибули «найвищі чини» з Росії.

На «розбірки» до колаборантів приїхали їхні російські куратори. Фото: радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко

«Два військових вертольоти схожих на МІ-8 з позначкою Z здійснили посадку в аеропорту Маріуполя. До того, близько 15:30 вони пролітали над мікрорайоном Новоселовка Центрального району. Після посадки помічено кортеж чорних позашляховиків на в’їзді з напряму Мангуш. З огляду на співставлення фактів - в Маріуполь привезли мраZоту найвищого рівня з Росії», - зазначає Андрющенко.

На думку радника мера міста, такий візит пов’язано саме зі зниженням темпів «відбудови Маріуполя». А саме, з від’їздом тульських підрядників.
 

Ще на цю тему