У Нью-Йорку обговорять масові порушення прав людини в окупованому Криму

10:00 11.07.2022

Під час заходу «An Evening on Crimea», який організовують 10 липня у Нью-Йорку Razom for Ukraine та Український інститут Америки, обговорюватимуть ситуацію в тимчасово окупованому Криму.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим.

«Постійна Представниця Таміла Ташева та керівниця Служби забезпечення діяльності Кримської платформи Марія Томак 10 липня о 18:00 візьмуть участь у заході «An Evening on Crimea», який організовують у Нью-Йорку Razom for Ukraine та Український інститут Америки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на вечорі обговорюватимуть ситуацію в тимчасово окупованому Криму, масові порушення прав людини окупаційними адміністраціями півострова, зокрема, щодо кримських татар, військові злочини, які російська армія чинить на території тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим, та необхідність деокупації всіх без винятку територій суверенної України.

Також участь у дискусії візьме представниця кримськотатарського народу на Постійному форумі ООН із питань корінних народів і представниця США від Світового конгресу кримських татар Айла Баккаллі.
 

Ще на цю тему