Маріупольська міська рада запускає нову рубрику щодо ситуації в місті 

14:00 22.02.2022

Маріупольська міська рада запускає нову рубрику, у якій буде розповідати про актуальну інформацію щодо ситуації у місті. 

У Маріуполі 21 лютого спокійно та безпечно, ситуація контрольована. У штатному режимі працюють усі правоохоронні служби та комунальні підприємства, пише пресслужба міськадміністрації.  

Продовжують у штатному режимі працювати усі комунальні служби та органи місцевого самоврядування. Муніципальний транспорт працює у штатному режимі. 

Маріуполь тимчасово переведено на забір води із Старокримського водосховища. Про це повідомлялося 19 лютого.

Сьогодні після перерви маріупольські учні 5-11 класів повернулися за парти. Початкові класи продовжують навчання у дистанційному форматі.

Юні фігуристки привезли награди зі змагань «Poltava Winter Cup 2022». Свої таланти та навички представили 50 вихованців ДЮСШ ХК «Маріуполь». Крок за кроком місто підкорює зимові види спорту.

«Зона барбекю» відновлює свою роботу. Маріупольці можуть поспілкуватися з друзями, поласувати стравами, смаженими власноруч на грилі та просто насолодитися красою природи і першими теплими днями.

Зараз Маріуполь готується до проведення нового фестивалю - MariupolPhotoFest. Від пройде з 5 по 20 березня, На ньому планується презентувати роботи українських переможців міжнародних конкурсів та провести лекції відомих фотографів.

Спортивне життя відновлюється. Безоплатні клуби «М.спорт» «виходять» з карантину та продовжують роботу на своїх локаціях. Це баскетбол, скандинавська ходьба, йога, біг та багато інших активностей.

Центр розвитку стартапів «1991» продовжує набір до програми про tech-інвестиції “СХІД Інвесторів” у деталях. Це тримісячний практичний онлайн-курс. Його учасники дізнаються, як успішно інвестувати у технології та вести венчурний бізнес.

Центри масової вакцинації у штатному режимі приймають бажаючих вакцинуватися. Зокрема, вже 3820 маріупольців зробили бустерне щеплення.

Безпека: Місто знаходиться під надійним захистом.

Як повідомляє пресслужба Операції об’єднаних сил, упродовж доби, 21 лютого, з боку збройних формувань зафіксовано 32 порушення у Донецькій та Луганській областях.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець отримав бойове травмування. Стан здоров’я задовільний. Ще один військовослужбовець отримав поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому предметі. Стан здоров’я важкий.

Об’єднані сили контролюють ситуацію та адекватно реагують на потенційні загрози з боку ворога.

Адміністрація закликаєгромадян, довіряти лише перевіреним засобам інформації та не піддаватися фейкам.
 

Ще на цю тему