Аксьонов дав кримським чиновникам тиждень на об'їзд усіх доріг

17:00 10.01.2022

Підконтрольний Росії глава Криму Сергій Аксьонов (за документами – Аксенов) доручив кримським чиновникам підготувати черговість ремонту доріг у населених пунктах.

Протягом тижня їм потрібно об'їхати всі вулиці з відеореєстратором, написав він у себе на сторінці «ВКонтакте», пишет Крим.Реалії.

«У кожному муніципальному утворенні відповідальні за дорожній напрямок спільно з ГУП РК «Кримавтодор» мають провести об'їзд усіх без винятку доріг з відеореєстратором для подальшого визначення пріоритетності ремонту цих вулиць. Більше того, перед кожним муніципалітетом стоїть завдання – визначити, які сили та засоби потрібні для утримання вулично-дорожньої мережі у межах норми. Термін виконання поставленого завдання – один тиждень», – написав Аксьонов.

Повідомляється, що вулиці, покриття яких перебувають у жалюгідному стані, мають внести до плану ремонту на 2023 та 2024 роки.

«Сімферополю, як такому, що не виконав у повному обсязі раніше озвучене доручення, найближчим часом необхідно завершити роботу із занесення вулиць столиці до реєстру та розміщення їх за пріоритетністю ремонту», – додав Аксьонов.

Раніше російський Мінтранс Криму опублікував попередній перелік вулиць Сімферополя, на які чекає ремонт і капремонт цього року. Роботи мають розпочати вже найближчим часом. Цього року ремонт очікується на 39 вулицях загальною довжиною 27,3 км.

Ще на цю тему