В Азербайджані проводять спільні навчання спецпризначенці тьох країн / Відео

11:20 12.09.2021

Спецпризначенці Азербайджану, Туреччини та Пакистану 12 вересня розпочали спільні навчання.

Перші спільні міжнародні навчання сил спеціального призначення тьох країн: Азербайджану, Туреччини і Пакистану «Три брата-2021» розпочинаються сьогодні 12 вересня в Баку, повідомляє Мілітарний з посиланням на пресслужбу Міноборони Азербайджану.

Основною метою спільних навчань є вдосконалення взаємодії підрозділів спеціального призначення дружніх та партнерських країн в ході бойових дій, підготовка до операцій в мирний і воєнний час, обмін знаннями та досвідом.

Міжнародні навчання «Три брата-2021» триватимуть до 20 вересня.

Окрім того, вчора 11 вересня, завершилися спільні тактичні навчання з бойовою стрільбою військових Азербайджану і Туреччини, які проходили в Лачинському районі.

Навчання відбувалися відповідно до угоди про військове співробітництво, укладеному між Азербайджаном і Туреччиною.

Основною метою навчань було вдосконалення взаємодії та бойового злагодження при проведенні бойових операцій. В тому числі це стосується розвитку навичок командирів по прийняттю військових рішень і управління підрозділами.

Особливу увагу приділено підвищенню навичок використання сучасної бойової техніки та інших військових засобів в умовах складного рельєфу місцевості.

На навчаннях групи спеціального призначення успішно виконали завдання з ведення розвідки на місцевості зі складним рельєфом, організації засідок на сполучних дорогах.

Відпрацювали виявлення, нейтралізацію та знищення диверсійних груп на місцевості. Здійснювали прихований підхід до умовного противника шляхом подолання різних перешкод та інші завдання.

Ще на цю тему