Танкові підрозділи ОС провели навчання на південному напрямку / Відео

12:45 02.12.2020

Минулого тижня танкові екіпажі зі складу угрупування військ, що виконує завдання на південному напрямку, відпрацювали елементи бою та відбиття наступу противника. 

На цей час воїни-танкісти вдосконалюють навички переміщення і маневрування на пересіченій місцевості, зміну напрямку руху та розгортання танкових підрозділів.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на службу зі зв'язків з громадськістю Командування Об'єднаних сил ЗС України.


«Практичні заняття з бойової підготовки тривають щодня. Наразі танкісти відшліфовують основні елементи танкового бою», – повідомив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача, танкові екіпажі також відпрацьовують дії у вогневих засідках.

«Військові навчаються завчасно й приховано розміщувати бойові машини, маючи на меті завдати противнику максимального ураження з близької відстані раптовим вогнем прямою наводкою. Це насамперед дозволяє перехоплювати ініціативу та створює переваги під час ведення танкового бою», - наголосив Наєв.

«Як показує практика, постійні тренування надзвичайно важливі для воїнів-танкістів, які знаходяться в резерві або несуть бойове чергування, адже вони підтримують високий стан бойової готовності та дають змогу не втрачати практичні навички, набуті під час участі в Антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил. Разом переможемо!» - йдеться в повідомленні.
 

Ще на цю тему