У Росії кількість інфікованих коронавірусом зросла до 63

10:20 16.03.2020

У Росії за останню добу підтвердили 4 нові випадки інфікування COVID-19, кількість постраждалих від вірусу зросла до 63 осіб.

Про це повідомляє ТАСС із посиланням на оперативний штаб із попередження і боротьби з новою коронавірусною інфекцією, інформує УНН.

"Кількість випадків зараження коронавірусом у Росії зросла із 59 до 63 за останню добу, четверо нових хворих в останні два тижні відвідували європейські країни з неблагополучною вірусною обстановкою", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що йдеться про три випадки у Московській області і один - у Тюменській. За наданою штабом інформацією, хворі відвідали Іспанію, Італію, Францію і Швейцарію.

"Коло осіб, з якими хворі контактували у Росії, згідно з повідомленням штабу, визначено. Відзначається, що йде робота по приміщенню контактних осіб під меднагляд, проводиться їх лабораторне обстеження", - пише ТАСС.

За даними оперативного штабу, з 63 випадків у РФ коронавірусна інфекція була зареєстрована у 60 росіян, у двох громадян Китаю і одного громадянина Італії.

Як повідомлялося раніше, Росія тимчасово припиняє залізничне сполучення з Латвією, Молдовою та Україною.

Ще на цю тему