FlixBus запустив три нові лінії з України – до аеропортів у Молдові, Польщі та Угорщині

18:40 29.05.2024

FlixBus оголосив про запуск одразу трьох міжнародних ліній з України: Київ-Кишинів через Одесу та аеропорт Кишиневу, Трускавець-Модлін через Львів та Варшаву та Вінниця-Будапешт через аеропорт Будапешта.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію FlixBus.

Повні маршрути нових ліній виглядають наступним чином: лінія N3292 - Київ - Біла Церква - Умань - Одеса - Міжнародний аеропорт Кишинеу - Кишинів. 

Це перша лінія FlixBus з України до Молдови, вона виконується спільно з партнером Transmarine. Автобуси курсують на цьому маршруті щодня.

"Ця лінія також включає нові внутрішні маршрути Україною - так, можна переїхати між такими містами як Київ, Біла Церква, Умань та Одеса в обох напрямках", - йдеться в повідомленні. 

Друга лінія N3243: Трускавець - Дрогобич - Стрий - Львів - Варшава - Новий-Двір-Мазовецький (аеропорт Модлін). Відправлення буде відбуватися 3 рази на тиждень починаючи з 1 червня. 

"Це перше пряме сполучення FlixBus між Львовом та аеропортом Модлін. FlixBus вже має існуючу лінію між Києвом та Модліном, яка користується неабиякою популярністю, наразі пропозиція покриватиме і Львів", - додали в FlixBus.

Третя лінія - N3283: Вінниця - Хмельницький - Тернопіль - Івано-Франківськ - Калуш - Стрий - Мукачево - Ужгород - Аеропорт Будапешта - Будапешт (Неплігет). Перший рейс заплановано на 2 червня з Вінниці.

Таким чином, подорож з Вінниці до Будапешту триватиме 21 годину 40 хвилин з урахуванням зупинок та планового часом на перетин кордонів.
 

Ще на цю тему