Шторм у Криму: в Євпаторії евакуювали людей, у Саках перебито газопровід

10:40 27.11.2023

Окупаційна влада Криму, а також російські та кримські телеграм-канали повідомляють про наслідки шторму, який обрушився на Крим вдень 26 листопада.

Згідно з повідомленнями, через негоду повністю перекрито трасу Саки – Євпаторія. Із будинків у Євпаторії було евакуйовано 150 осіб. 100 – розміщені в готелях, 50 – у родичів, пише Крим.Реалії.

Крім того, у селищі Героївське через шторм 40 будинків заблоковано.

Загалом, за даними окупантів, в Криму через негоду без електропостачання залишаються 40 тисяч людей.

У свою чергу, т.з «глава» тимчасово окупованого міста Саки Олександр Овдієнко повідомив про перебитий газопровід, через що близько 70 квартир залишилися без газу.

«Глава» окупованого Севастооля Михайло Развожаєв повідомив про 30 технологічних порушень на лініях зовнішнього освітлення та мережах електропостачання. Як уточнює Розвожаєв частково відключено будинки на пр. Столетівському, вул. Адмірала Юмашева, пр. Жовтневої Революції, вул. Фіолентівське шосе, вул. Камишовому шосе, вул. Молодих будівельників, б. Гераклійській.

Кримський телеграм-канал «Кримський вітер» пише, що у Бахчисараї, Роздольненському та Чорноморському районах спостерігаються перебої з електропостачанням. Вітер рве дроти, на них падають дерева. Також дроти іскорять від коротких замикань.
 

Ще на цю тему