Мустафа Джемілєв отримав звання Героя України

19:20 13.11.2023

Видатний кримськотатарський громадський та політичний діяч Мустафа Джемілєв у день свого 80-річчя отримав звання Героя України. З юбілеєм та отриманням нагороди Джемілєва привітав президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляє УНН із посиланням на телеграм-канал президента України Володимира Зеленського.

Цитата

«Сьогодні Мустафі Джемілєву виповнилося 80 років. Привітав його, подякував за захист свободи України й кримськотатарського народу та відзначив званням Героя України. Сильна, достойна, смілива людина. Життя, присвячене захисту волі народів. Побажав того, чого бажаємо ми всі: перемоги України та свободи для всіх частин нашої держави. І робимо все, щоб наблизити звільнення Криму», - йдеться у повідомленні.

Доповнення

Про нагороду - орден "Золота Зірка", яку Мустафі Джемілєву вручив Президент України Володимир Зеленський, також повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у своєму Телеграм.

"Щойно вийшли від Президента України, який вручив Мустафа Агʼа орден ДЕРЖАВИ на знак присвоєнням йому звання Герой України, найвищої відзнаки Української держави", - повідомив Чубаров.

 

Теми:

Ще на цю тему