У Криму партизани знайшли таємну базу 126-ї спецбригади російської армії / Фото

16:20 09.11.2023

Партизанський рух Атеш виявив поблизу Перевального, що у Сімферопольському районі в окупованому Криму, таємну військову базу. 

База належить 126-й окремій бригаді берегової оборони росії. Окупанти зберігають тут велику кількість палива. Координати передали ЗСУ та виклали у мережу. 

Про це повідомляє Telegram-канал руху спротиву Атеш. Є надія, що скоро цих цистерн не стане, пише informator.ua

"Агенти здійснили чергову розвідку в н.п. Перевальне, де розвідали 126-у окрему бригаду берегової оборони Росії (військова частина №12676)", - йдеться у повідомленні.

Вже не секретна: у Криму знайшли таємну базу 126-ї спецбригади російської армії. Фото з сайту nformator.ua

Завдяки партизанам українські військові знають кількість, стан та номенклатуру військової техніки бригади. А головне, точні координати: 44.851830, 34.318620. Найближчим часом очікуємо новин про яскраву бавовну.

Вже не секретна: у Криму знайшли таємну базу 126-ї спецбригади російської армії 2

Раніше кримські партизани руху опору Атеш влаштували диверсію у Генічеську. Вони підірвали вантажну автівку з великою групою російських військових. До фронту окупанти не доїхали. До слова, кримськотатарською мовою слово "Ateş", буквально означає "вогонь". Ці хлопці й дівчата тісно співпрацюють із ЗСУ та роблять все, щоб бавовни у Криму було більше. 

Відомо, що вона завітала до Севастополя в ніч на вівторок, 7 листопада. Росіяни відзвітували, що Крим атакували аж 17 ударних дронів. Уламки збитих безпілотників, за їхніми словами, завдали ушкоджень інфраструктурі.

Але найгучніша новина листопада - ураження російського корабля “Аскольд” у тимчасово окупованій Керчі. Ракетне судно уразили на суднобудівному заводі “Залив”. ЗСУ встановили рекорд: військові історики кажуть, що вперше за всі світові війни корабель було знищено ще до того, як він зробив свій перший постріл.
 

Ще на цю тему