Рашисти відправили ХАМАСу трофейне західне озброєння, щоб робити фейки проти України

16:20 09.10.2023

У ГУР МОУ попередили, що ворог активно створює фейки, щоб звинуватити Україну у постачанні зброї терористам
Російські спецслужби використовують війну в Ізраїлі, щоб створювати фейки, які мають дискредитувати Україну — відповідну заяву на своїх ресурсах оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Як повідомляе Війсковий портал« DEFENSE EXPRESS»
За даними ГУР МОУ, так зване російське "головне розвідувальне управління" вже відправило терористам з ХАМАС виготовлену на Заході (у США та ЄС) зброю, яку російське військо затрофеїло під час бойових дій в Україні.

Як наголошують в українській розвідці, далі росіяни планують розповсюджувати фейки, звинувативши у тому, що Україна начебто продає західні зразки озброєння та військової техніки ХАМАСу "на регулярній основі".

Окупанти планують використати для цього зокрема коментарі одного зі зрадників з прикордонної служби, а саме старшого лейтенанта Руслана Сирового.

Як приклад, рашисти у своїх "мережах" каналів у Telegram вже запустили низку фейків, в яких пропагандони заявляють про те, що ХАМАС "купив" в України протитанкові ракетні комплекси NLAW та інше західне озброєння.

Рашисти кажуть, що терористи нібито знищують ізраїльські танки із західного озброєння, яке вони "купили в Україні", фото — ЦАХАЛ

Ще на цю тему