«Зерновий коридор» без Росії: турецький балкер вже перебуває в територіальному морі Румунії

11:20 20.09.2023

Моніторингова група «Інституту Чорноморських стратегічних досліджень» та редакції BlackSeaNews продовжує відстежувати роботу нового українського зернового коридора, який працює без Росії, ООН та Туреччини.

Турецький суховантаж RESILIENT AFRICA, перший в зерновому коридорі без РФ, що вийшов з Чорноморська з зерном 19 вересня, на20 вересня вже перебуває в територіальному морі Румунії.

Про це повідомив керівник Моніторингової групи Інституту Чорноморських стратегічних досліджень та головний редактор порталу BlackSeaNews Андрій Клименко на своїй сторінці у Facebook.

«Турецький суховантаж RESILIENT AFRICA, General Cargo IMO: 9257204, дедвейтом 3276 тонн, перший в зерновому коридорі без РФ, що вийшов з Чорноморська з зерном вчора 19/09/2023 о 06:45, на цей час перебуває в територіальному морі Румунії поблизу порту Мангалія», пише Клименко.

Фото: Андрій Клименко

Нагадаємо, турецький суховантаж RESILIENT AFRICA вийшов з Чорноморська з українським зерном 19 вересня о 06:45.

* * *

Ця публікація створена за підтримки Європейського Союзу (European Union in Ukraine). Зміст публікації є виключною відповідальністю авторів і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.

Ще на цю тему