"Райффайзен банк" у рф з вересня запроваджує "дикий" відсоток на доларові перекази: скільки братимуть

08:00 22.08.2023

"Райффайзен банк" з 1 вересня запроваджує комісію за вхідні грошові перекази в доларах США, вона становитиме 50% від суми переказу.

Відповідну заяву оприлюднено на сайті банку, передає УНН.

Цитата

"З 1 вересня 2023 року комісія за зарахування коштів з інших банків (вхідний переказ) у доларах США на рахунки клієнтів — становитиме 50% від суми переказу, щонайменше 1 000 доларів США, але не більше суми надходження. Максимальний розмір комісії становитиме 10 000 доларів США. Банк змушений обмежувати кількість вхідних переказів у доларах США у зв'язку зі зміною ринкових умов. Ми рекомендуємо клієнтам використовувати інші способи отримання платежу", — заявило російське представництво банку.

Деталі

Нові умови поширюються на всі вхідні перекази, що зараховуються на рахунки клієнтів — фізичних осіб, малого та мікро бізнесу (юридичних осіб та індивідуальних підприємців) — уточнили в кредитній організації.

Таким чином, для фізосіб мінімальна комісія зросте вдвічі — до тисячі доларів США. Раніше, з 20 червня банк брав з фізосіб за зарахування коштів з інших банків у доларах 50% від суми переказу. Мінімальна сума тоді була встановлена в розмірі 500 доларів.

Теми:

Ще на цю тему