Два найбільші банки України підняли ліміт зняття готівки для карток інших банків

16:00 24.11.2022

У зв’язку із кризою в енергетиці, яка спричинила підвищений попит на готівку та тимчасові проблеми із функціонуванням банкоматних мереж на певних територіях державні банки “Ощадбанк” та “Приватбанк” змінили свої ліміти на зняття готівки із карток інших банків. 

Нововведення почали діяти ще ввечері 23 листопада, повідомили пресслужби банків, пише ZN.UA.

Так, “Приватбанк” збільшив ліміт на зняття готівки до 20 тисяч гривень для будь-яких карток інших банків, що вдвічі більше від попереднього. Таку суму користувачі карток будь якого банку можуть отримати в банкоматі банку за одну операцію, та повторити через три години.

Також в банку зазначили, що частина їхніх банкоматів підключені до генераторів та можуть працювати в умовах відключення світла. 

У свою чергу "Ощадбанк" прирівняв ліміти зняття готівки з карток інших банків до відповідних лімітів, які застосовуються до власних карток банку. 

В банку зазначили, що цей крок дозволить всім українцям, без розподілу на клієнтів Ощаду та інших банківських установ, знімати готівку у банкоматній мережі "Ощадбанку" в обсязі 50 тисяч гривень з однієї картки на добу.
 

Ще на цю тему