В Мелітополь на псевдореферендум везуть гастролерів із Криму

17:40 23.09.2022

В окупований Мелітополь вже кілька днів російські окупанти звозять двоповерховими автобусами гастролерів із Криму, які братимуть участь у маскараді під назвою «референдум». 

Розселяють акторів у гуртожитках вишів, у готелі «Мелітополь» та на низці бюджетних об’єктів. На час проведення фейкового референдуму заняття у всіх навчальних закладах окупаційна адміністрація скасувала.

Про це йдеться у повідомленні видання «Ріа-Меітополь», пише група Інформаційний спротив.

Мелітопольці повідомляють, що бачили, як приїхали двоповерхові автобуси, люди з них вийшли та попрямували готель. Найімовірніше, привезли кураторів та спостерігачів.

Колаборанти з окупаційної адміністрації, які окупували ДК Шевченка на час псевдореферендуму, також змінили дислокацію. З речами вони перебралися до центрального корпусу педуніверситету. Охоронцями до зрадників приставили чеченців.

23 вересня п’ять бригад у складі членів теркомісій та поліцаїв вирушать із урнами по будинках та квартирах. Обходитимуть з 8 ранку до 8 вечора. І так триватиме 4 дні. 27 вересня фейкове голосування з підставними особами та затятими любителями «русского мира» на камеру пропагандистів путіна зображатимуть активність на дільницях. А вже 28 вересня начальник окупаційної адміністрації балицький оголосить попередні результати голосування. Вони вже всім і так відомі, але для галочки відзвітують за формою.
 

Ще на цю тему