На деокуповану Харківщину повертаються "Ощадбанк" та "ПриватБанк"

14:00 19.09.2022

На звільнених від російських окупантів територіях Харківської області відновлюють роботу "Ощадбанк" та "ПриватБанк".

Про це повідомило Мінреінтеграції України у Telegram, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що у вівторок, 20 вересня, відбудуться перші виїзди мешканців Куп'янська до найближчих відділень у Чугуєві (вул. Старонікольська, 33) та Харкові (вул. Біблика, 20/8). Як запевнили в "Ощадбанку", відділення готові до обслуговування клієнтів: працюватиме необхідна кількість персоналу та буде достатньо готівки.

Окрім цього, планують відновити роботу відділень. Зокрема, 19-20 вересня у деокупованій Балаклії запрацює повноцінне відділення, яке обслуговуватиме місто і найближчі села. У смт Шевченкове планують відкрити відділення до кінця вересня, повідомляють у Мінреінтеграції.

Банкомати "Ощадбанку" вже працюють у смт Золочів та місті Дергачі, ще кілька у Червоному Донці, Андріївці, Балаклії мають відновитися цього місяця. У місті Дергачі також працює послуга "Готівка на касі", якою мешканці можуть скористатися в торгово-сервісних підприємствах. 

"ПриватБанк" відновить роботу відділення у Дергачах з 25 вересня, у Балаклії, смт Шевченкове, смт Золочів, Вовчанську, смт Великий Бурлук - з жовтня. Натомість, у місті Дергачі вже працює 4 банкомати "ПриватБанку".

Мешканці також можуть скористатися послугою "Готівка на касі" у трьох терміналах у Дергачах та Золочеві.


НагадаємоКабінет міністрів України ухвалив законодавчі зміни згідно яких пенсіонери на деокупованих територіях зможуть отримувати пенсії з картки готівкою.

Теми:

Ще на цю тему