росія залишилася без навушників преміумкласу Sennheiser, Marshall, Sony

18:20 15.08.2022

Виробники навушників преміумкласу Sennheiser, Marshall, Sony відмовилися постачати свою продукцію до росії через повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Через це запасів цієї техніки у російських дистриб'юторів залишилося приблизно на один квартал, повідомляє УНН з посиланням на "Коммерсант".

Цитата

"Ми регулярно отримуємо запити від клієнтів на поставки навушників JBL, Sony та інших. З новими поставками проблеми, полиці поступово порожніють", - сказала Ольга Полоновська, керівник напрямку "Аксесуари" в diHouse, додавши, що у рітейлерів запасів таких навушників вистачить приблизно на один квартал.

Деталі

Компанії JBL, Bose, Harman Kardon закрили свої представництва у росії. Інші виробники, серед яких Marshall, Sennheiser, Samsung, Sony, не робили відповідних заяв, але відвантаження товару припинили.

Великі торгові мережі не прокоментували цю інформацію. Тим часом у російських маркетплейсах не очікують дефіциту навушників, розраховуючи на паралельний імпорт, проте, за словами експертів, це призведе до поширення підробок.

Ще на цю тему