Turkish Airlines продовжила скасування рейсів в Україну до кінця літа

17:20 13.07.2022

Авіакомпанія «Турецькі авіалінії» продовжила скасування авіарейсів до та з України по 31 серпня включно, а також за окремими напрямками в білорусі та росії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті авіакомпанії.

«Наші рейси до та з України скасовано до 31 серпня 2022 року (включно)», - повідомили в авіакомпанії.

Авіакомпанія зауважує, що пасажири, рейси яких були скасовані до та з України в період з 24 лютого 2022 року по 23 серпня 2022 року (включно) можуть безкоштовно змінити маршрут, повернути квитки у т.ч. за частково невиконані рейси, продовжити термін дії квитка до 31 жовтня 2022 року (включно) без будь-якої різниці в комісії чи штрафу. Змінити квитки та повернути кошти можна на сайті Turkish Airlines, у мобільних додатках, офісах продажу, кол-центрі та агентствах, у яких було придбано квиток. Ці умови також стосуються лоукосту AnadoluJet.

«Турецькі авіалінії» також скасували рейси по 31 серпня 2022 року (включно) до та з мінська (білорусь), сочі, ростова та єкатеринбурга (росія).

24 лютого через початок війни, яку розв’язала рф в Україні та високий ризик авіаційній безпеці для цивільної авіації з 00.45 utc (2.45 за київським часом) ОЦВС України вжило термінових заходів щодо закриття повітряного простору України для цивільних користувачів повітряного простору.
 

Ще на цю тему