У росії знову намагалися підпалити військкомати – у Бєлгороді та Пермі

19:20 24.06.2022

У російських обласних центрах Бєлгород та Перм минулої ночі було скоєно напади на військкомати, які намагалися спалити «коктейлями Молотова».

Про це повідомляє Телеграм-канал Baza.

«Сьогодні близько третьої години ночі на Бєлгородському проспекті невідомий чоловік розбив вікно військового комісаріату на першому поверсі та кинув до 106-го кабінету дві пляшки із запальною сумішшю. Спалахнула пожежа, почав горіти стіл, але вогонь встигли швидко загасити», - йдеться у повідомленні про подію у Бєлгороді.

Трохи раніше подібний інцидент стався в Пермі – «кілька пляшок із запальною сумішшю прилетіло до будівлі військового комісаріату по Кіровському району на Закамській вулиці близько 4 години ранку» (різниця у часі з Бєлгородом – +2 години). Уточнюється, що на місці знайшли чотири пляшки — дві розбилися, дві лишилися цілими, пожежі не сталося. При цьому паліям вдалося втекти, їх розшукують.

З початку повномасштабної війни проти України в росії підпалили щонайменше 20 військкоматів. Інциденти відбувалися в Удмуртії, в Рязанській, Свердловській, Іванівській областях, москві, Підмосков'ї, Омську, Нижньовартівську, Воронежі та Мордовії. Повідомлялося, що у низці випадків російській поліції вдалося знайти підозрюваних.

Теми:

Ще на цю тему