Аеропорт «Сімферополь» залишається закритим до 30 червня

20:40 22.06.2022

Аеропорт «Сімферополь» залишається закритим до 30 червня, повідомила пресслужба аеровузла.

«Режим тимчасового обмеження польотів в аеропорт Сімферополь продовжено до 30 червня 2022 3:45 години за московським часом. З питань обміну або повернення авіаквитків необхідно звертатися до авіакомпанії», – йдеться у повідомленні.

Аеропорт «Сімферополь» закрито від першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну. При цьому, за інформацією представництва президента України в АРК, російська армія використовує аеропорт «Сімферополь» для постачання озброєння та поповнення особового складу військ.

Російське масштабне військове вторгнення в Україну триває від ранку 24 лютого, але РФ не досягла бажаного, зокрема захоплення Києва, через запеклий опір українців. Москва заперечує, що веде проти України загарбницьку війну на її території та називає це «спеціальною операцію», яка має на меті «демілітаризацію і денацифікацію», а також «захист людей від геноциду».

22 квітня в Росії заявили про нові плани під час другої фази «спецоперації в Україні» (так там називають повномасштабне вторгнення). Російські військові заявили про намір встановити повний контроль над Донбасом та південною Україною задля забезпечення сухопутного коридору в анексований Крим та отримання виходу до Придністров’я.

Ще на цю тему