Україна успішно атакує ППО та судна постачання РФ біля Зміїного – Міноборони Британії

13:20 11.05.2022

Українські військові успішно завдають удари безпілотниками Байрактар по російській протиповітряній обороні та суднах забезпечення навколо острову Зміїний.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони Великої Британії у Твіттері.

«Україна успішно завдала ударів по російській протиповітряній обороні та суднам забезпечення безпілотниками «Байрактар». Судна постачання росії мають мінімальний захист у західній частині Чорного моря після відступу російського флоту до Криму після втрати (крейсера – Укрінформ) «Москва»», - заявили у відомстві.

У Міноборони додали, що поточні зусилля росії щодо збільшення своїх сил на острові Зміїний дають Україні більше можливостей для знищення російських військ та військової техніки.

Як повідомлялося, Байрактари біля Зміїного знищили російський десантний катер типу "Серна", два десантно-штурмові катери типу "Раптор", малий десантний катер та ПЗРК "Тор", а 80 загарбників пішли на дно.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.
 

Ще на цю тему