Під Києвом почали зводити ще один тимчасовий міст

14:00 04.05.2022

На Київщині у Вишгородському районі розпочали будівництво тимчасового мосту, зруйнованого внаслідок збройної агресії російських загарбників.

Про це повідомляє Державна спеціальна служба транспорту в Фейсбуці.

"У Вишгородському районі Київщини шляхо-відновлювальний підрозділ розпочав будівництво тимчасового мосту. Інші підрозділи виконують поставлені завдання на визначених напрямках та рубіжах у складі Сил оборони України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Державного агентства автомобільних доріг України, на Київщині відкрито рух тимчасовою переправою через річку Ірпінь на Варшавській трасі. Запрацювала тимчасова переправа через річку Ірпінь на дорозі М-07 Київ - Ковель - Ягодин.

Міст на трасі М-07, як і більшість на Київщині, було підірвано на початку війни, щоб не дати ворогу просунутись в бік столиці.

У Фастівському районі підрозділи ДССТ побудували тимчасову автомобільну дорогу через водотік шляхом укладання залізобетонних конструкцій в річку та влаштування по них автомобільного проїзду.

Також, за інформацією Київської ОВА, на Київщині вже працює 11 мостів та переправ, а 16 - завершать зводити найближчим часом.

Збудовано дві обхідні дороги, а на семи ще ведуть обстеження і розмінування. До кінця травня планується, що всіма мостовими переправами вже можна буде пересуватися.

Ще на цю тему