Джеппар: «Кримська платформа» - ключове надбання української держави і суспільства

09:00 21.01.2022

Понад 40 країн-учасників установчого саміту «Кримської платформи» вже призначили контактних осіб для координації діяльності.

Про це заявила перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джеппар під час дискусії «Культурний вимір російсько-українського збройного конфлікту: державна політика та інструменти захисту», передає QIRIM.News.

«Ми уже майже фіналізували один з операційних механізмів «Кримської платформи» – це фактично мережа контактерів або осіб в країнах, які відповідальні за «КП» . Це зазвичай середня або вища ланка працівників МЗС. І залишилось буквально три країни, які фактично визначаються з кандидатами»,- зазначила вона.

Джеппар назвала «Кримську платформу» ключовим надбанням української держави і суспільства, яке об’єднало всіх - парламент, уряд та суспільство.

Раніше перший заступник міністра закордонних справ України подякувала послу Польщі в Україні Бартошу Ціхоцькому за підтримку «Кримської платформи». Вона також подякувала Польщі готовність розвивати ініціативу на всіх рівнях та вимірах.
 

Ще на цю тему