Кориневич розповів про служби із забезпечення діяльності Кримської платформи

08:00 20.12.2021

У Представництві президента України в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, яке з серпня стало національним офісом Кримської платформи, створено низку додаткових служб із забезпечення її діяльності.

Про це у п'ятницю, 17 грудня, на брифінгу повідомив представник Президента України в АРК та м.Севастополі Антон Кориневич, передає Укрінформ.

Зокрема, за словами Кориневича, створено службу для забезпечення керівництва діяльністю Кримської платформи.

«Оскільки це флагманська служба в умовах нашого органу, ми довго працювали, щоб залучити до керівництва цією службою фахівця високого рівня, який розуміє, як правильно працювати у цьому треку. Сьогодні з нами є Марія Томак, яка пройшла всі конкурсні процедури, і на початку січня вона вже почне з нами працювати», - зазначив Кориневич.

Крім того, за його словами, вже розпочав роботу відділ з інформаційного забезпечення, який очолив Євген Бондаренко. Також найближчими днями роботу правового відділу очолить Ольга Куришко.

«Нові призначення свідчать про те, що наш орган має довіру з боку експертної та громадянської спільноти. Ми вдячні за цю довіру і зробимо все, щоб робота з деокупації та реінтеграції Криму рухалася вперед», - сказав Кориневич.

Загалом, зазначив він, на цей час у Представництві Президента налічується 33 співробітники, з яких 21 працює у Києві та 12 – у Херсоні, звідки штаб перемістили у столицю.

На переконання Кориневича, це виправданий крок, адже саме у Києві необхідно проводити політичну та правову роботу, впливати на прийняття рішень щодо деокупації Криму, брати участь у зустрічах із міжнародними партнерами.
 

Ще на цю тему