Курсанти випускного курсу Інституту ВМС закінчили проходження стажування на кораблях

15:40 10.11.2021

Курсанти 6 навчального курсу Інституту Військово-Морських Сил успішно закінчили проходження флотського стажування на кораблях, катерах українських Військово-Морських Сил ЗС України та в інших військових частинах і закладах.

Майбутні офіцери національного флоту на практиці закріпили знання, отримані за роки навчання у вищому військово навчальному закладі, пише ВМС ЗС України на своїй сторинці у Фейсбуці.

Головним завданням переддипломної практики було закріплення у курсантів професійних навичок, напрацювання досвіду прийняття самостійних рішень при виконанні службових завдань. 

Важливість флотського стажування полягає також у можливості практичного виконанням функціональних обов’язків, серед яких організація бойової та повсякденної діяльності військової частини, планування та організація діяльності підрозділу як в штатних так і в надзвичайних ситуаціях, порядок ведення документації. 

Зокрема випускники відпрацювали перелік заходів, які передбачені відповідно до майбутніх офіцерських посад за спеціальністю. До прикладу, курсанти які навчаються за спеціалізацією пошуково-рятувальні та водолазно-аварійні роботи на морі, успішно склали іспити та отримали додаткову водолазну кваліфікацію водолаз-зварювальник в Інституті електрозварювання ім. Є.О.Патона НАН України.

Фото: ВМС ЗСУ
 

Ще на цю тему