Оборонні виші України і Нідерландів започаткували курс із вивчення проблем безпеки у Чорноморському регіоні

09:30 29.10.2021

Національний університет оборони України імені Івана Черняховського відвідала делегація представників Королівства Нідерланди на чолі з аташе з питань оборони Королівства Нідерланди підполковником Еріком ван Вуреном. 

Зустріч відбулася в рамках плану заходів міжнародного співробітництва Міністерства оборони України та Збройних Сил України. Про це повідомляє пресслужба університету оборони, пише armyinform.

Під час візиту наукові працівники Міжнародного інституту соціальних досліджень (International Institute of Social Studies – ISS) разом із групою науковців університету обговорили проєкт програми для слухачів Академії оборони Королівства Нідерланди. Відбувся спільний брифінг під керівництвом заступника начальника університету з навчальної роботи генерал-майора Сергія Салкуцана.

Представники делегації та науковці університету домовились про започаткування міжнародного курсу з вивчення проблем безпеки у Чорноморському регіоні на базі Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.
 

Ще на цю тему