Turkish Airlines збільшує частоту польотів до України. Ставить на рейс «лайнер мрії»

20:21 26.07.2021

Авіакомпанія Turkish Airlines збільшує з серпня частоту рейсів зі Стамбула у п'ять міст України: Київ, Харків, Одесу, Львів та Запоріжжя.

Про це повідомляє видання avianews із посиланням на інформацію від українського представництва авіаперевізника.

Число рейсів до Києва буде збільшено з 18 до 21 на тиждень. Два рейси обслуговуватиме сучасний широкофюзеляжний літак підвищеної місткості Boeing 787-9 Dreamliner («лайнер мрії»). За один переліт він може доставити відразу 300 пасажирів у салонах економ і бізнес-класу. Всі крісла оснащено екранами розважальної системи. У польоті можна вийти в інтернет за допомогою бездротової технології Wi-Fi, вказано у виданні.

Збільшення частоти рейсів з 18 до 21 на тиждень відбудеться на маршруті Одеса-Стамбул.

Зі Стамбула до Львова Turkish Airlines почне літати 10 разів на тиждень замість восьми.

На маршрутах Стамбул-Харків і Стамбул-Запоріжжя частота рейсів збільшиться з п'яти до семи на тиждень.

Водночас на лінії до Харкова Turkish Airlines вже задіяла нові середньомагістральні авіалайнери Boeing 737 MAX, оснащені новими салонами економ і бізнес-класу. Ці літаки повернули до польотів після того, як на них провели необхідне обслуговування, згідно з розпорядженням авіаційних регуляторів.

На інших маршрутах частота рейсів не зміниться. Turkish Airlines продовжить літати п'ять разів на тиждень між Херсоном і Стамбулом.

На лініях Київ-Анкара і Київ-Даламан, які обслуговує лоукост-підрозділ Turkish Airlines – AnadoluJet – частота становитиме сім і три рейси на тиждень відповідно.

30 березня 2021 року лоукост-підрозділ турецької авіакомпанії Turkish Airlines – AnadoluJet - відкрив регулярне авіасполучення між Анкарою та Києвом.

8 липня авіакомпанія Qatar Airways переводить на обслуговування рейсів Київ-Доха літаки Boeing 787-8 Dreamliner, які також називають «лайнерами мрії»:

 

Ще на цю тему