РНБО ухвалила рішення щодо поглиблення інтеграції України в НАТО

19:00 04.06.2021

Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення щодо поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору та затвердила звіт щодо проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом.

Про це сказав секретар Радбезу Олексій Данілов на брифінгу після засідання РНБО, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Друге питання у порядку денному на сьогодні було про невідкладні заходи щодо поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору, так само питання розглядалося в режимі «таємно». Прийнято всі відповідні рішення. Рішення приймалися одноголосно», – сказав Данілов.

За його словами, на засіданні також розглянули питання про звіт щодо проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом. «Ми перебуваємо у вкрай складній ситуації. Доповідь мав заступник керівника Служби безпеки України генерал Баранецький. Звіт, те, що стосується системи загальнодержавної боротьби з тероризмом, був затверджений», – сказав секретар РНБО.

Він повідомив, що Радбез розглянув питання вдосконалення режимів інституційних центрів та цифрової трансформації сфери національної безпеки і оборони, а також питання щодо розвитку авіабудівної галузі.

«Ви знаєте, що 75 років нещодавно було підприємству «Антонов». Президент приділяє дуже велику увагу (цій сфері - ред.), і було прийнято рішення стосовно розвитку авіабудівної галузі в Україні в найближчі роки», – зазначив Данілов.

Ще на цю тему